Over Bridgestone

Over Bridgestone in Europa, Rusland, het Midden-Oosten, India en Afrika:

Bridgestone in Europa, Rusland, het Midden-Oosten, India en Afrika (BSEMIA), met hoofdkantoor in Zaventem (België), is een dochteronderneming van Bridgestone Corporation, een wereldleider op het gebied van duurzame mobiliteit en geavanceerde oplossingen. Naast hoogwaardige bandenproducten biedt BSEMIA een groeiend portfolio aan band- en mobiliteitsoplossingen en bedient het zijn klanten in een uitgebreid retailnetwerk met duizenden verkooppunten.

Door zijn aanwezigheid in 40 landen stelt BSEMIA meer dan 22.000 mensen te werk in 17 productiesites, een groot R&D-centrum en een testcentrum.

Samen met zijn partners en vanuit zijn wereldwijde engagement op het vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen, 'Our Way to Serve', wil Bridgestone mee bouwen aan een duurzame toekomst van mobiliteit en de manier waarop mensen zich verplaatsen, wonen, werken en spelen blijven verbeteren.

Voor meer informatie over Bridgestone in de EMIA-regio, bezoek www.bridgestone-emia.com en www.bridgestonenewsroom.eu. Volg ons op Facebook, Instagram, YouTube and LinkedIn.

 

Contact
Bridgestone
Stefaan Moonen
Brand Manager Benelux
@: Stefaan.Moonen@bridgestone.eu
M: +32 474 74 10 84

RCA
Jochem Goovaerts
Senior Consultant
@: jochem@rca.be
M: +32 478 20 53 07


Bridgestone